ελληνικά english 19 Φεβ 2019

Επιστήμη - Τεχνολογία | Από την ελιά

"Τα προϊόντα του Ελαιόδεντρου"

Σ.Π.
Μια φρέσκια ακαδημαϊκή έκδοση σχετικά με τα προϊόντα του Ελαιόδεντρου κυκλοφορεί από τις 26 Οκτωβρίου με τον τίτλο “Products of Olive Tree” από τον εκδοτικό οίκο ΙnTech, σε επιμέλεια των καθηγητών Δημητρίου Μπόσκου και Maria Lisa Clodoveo.

Μια σύνοψη της έκδοσης

Η συγκεκριμένη έκδοση παρέχει μια ευσύνοπτη τεκμηριωμένη παρουσία της παραγωγής και της ποιότητας των δύο πιο σημαντικών προϊόντων που προέρχονται από το ελαιόδεντρο: του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς. Αποτελεί μια πηγή εξοικείωσης των αναγνωστών με τις σύγχρονες προσεγγίσεις και καινοτομίες που μπορούν να εισαχθούν στην εξαγωγή ελαιολάδου και στην τεχνολογία σταθεροποίησης, καθώς και την παρασκευή της επιτραπέζιας ελιάς με έμφαση στην παρουσία βιοενεργών συστατικών. Επίσης περιγράφει τις εξελίξεις στις μεθόδους ελέγχου γνησιότητας και στην πιστοποίηση χαρακτηριστικών που μπορούν να επηρεάσουν τις απόψεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Άλλα ζητήματα που ερευνώνται είναι το σκουαλένιο, ένας θησαυρός μεταβολικών δράσεων, οι χρωστικές, η γεωγραφική ένδειξη, η βιοτεχνολογία στην παρασκευή της επιτραπέζιας ελιάς και η αποκατάσταση της υδροξυτυροσόλης από τα απόβλητα των ελαιοτριβείων.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα της έκδοσης, να παραγγείλετε το αντίτυπό σας αλλά και να κατεβάσετε τα κεφάλαια του ενδιαφέροντός σας εδώ:

Products from Olive Tree


Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιοΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων