ελληνικά english 22 Ιαν 2018

Φορείς - Εκδηλώσεις | Βραβεία

14 διεθνείς διακρίσεις για την Terra Creta το '17

Δελτίο Τύπου

Με μεράκι και αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα, καταφέραμε το 2017, να αποσπάσουμε πληθώρα υψηλών διακρίσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Δύο PRESTIGE GOLD,
δύο Χρυσά,
δύο BEST of CRETE,
πέντε Αργυρά,
δύο Χάλκινα,
ένα Tasted, Tested & True και ακόμα ένα GOLD STANDARD of EXCELLENCE για υψηλό ποσοστό φαινολών, σε διαγωνισμούς στην Ιταλία, το Ισραήλ, την Γαλλία και την Ελλάδα.

Terra Creta
Taste the ExtraOrdinary

-------------------
Η Terra Creta, ιδρύθηκε το 2001 στα Χανιά και σήμερα λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κολυμβάρι Χανίων, όπου περιλαμβάνετε και ένα σύγχρονο, πιστοποιημμένο ελαιουργείο. Έχοντας κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό και με προσήλωση στην ποιότητα, την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε πολύ λίγα χρόνια αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 45 χώρες και κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε πληθώρα διεθνών διαγωνισμών.

Σε συνεργασία με τους παραγωγούς του Κολυμβαρίου, παράγει υψηλής διατροφικής αξίας ελαιόλαδο εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους ποιοτικής αξιολόγησης, έκθλιψης και διαχείρισης του ελαιοκάρπου στο υπερσύγχρονο ελαιουργείο της. Στην γκάμα των προϊόντων της, εκτός από ποιοτικό εξαιρετικό παρθένο και βιολογικό ελαιόλαδο, συμπεριλαμβάνονται βαλσάμικο ξύδι, και ποικιλία από επιλεγμένες ελληνικές ελιές.

Για περισσότερες πληροφορίες :
Terra Creta, Κολυμβάρι Χανίων, τηλ. 2824083340,
e-mail: info@terracreta.gr, www.terracreta.gr
 

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιοΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων