ελληνικά english 23 Οκτ 2017

Επιστήμη - Τεχνολογία | Έρευνα και εκπαίδευση

Ειδική επιστημονική έκδοση για το ελαιόλαδο

ΗΜ

Το επιστημονικό περιοδικό "Foods" προετοιμάζει ένα ειδικό τεύχος αφιερωμένο στο ελαιόλαδο.

Editors της ειδικής έκδοσης με τίτλο "Olive Oil: Processing, Characterization, and Health Benefits" θα είναι ο καθηγητής Δημήτριος Μπόσκου (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και η Dr. Maria Lisa clodoveo (Πανεπιστήμιο του Bari, Ιταλία).

Για τους ερευνητές που ενδιαφέρονται, προθεσμία κατάθεσης εργασιών έχει οριστεί η 15η Ιουνίου 2018. Αναλυτικές πληροφορίες μπορεί να διαβάσει κάνείς σε αυτόν τον σύνδεσμο




Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιο



Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων