ελληνικά english 19 Φεβ 2019

Προϊόντα - Επιχειρήσεις | Ελαιόλαδο

Συσκευάστε ελαιόλαδο σε ατομικές μερίδες!

Δελτίο Τύπου
Η μηχανή συσκευασίας υγρών, γνωστή ως μεριδιέρα Stick, που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Anel Co - E.E. Παντελάκης & Σία Ε.Ε έχει τη δυνατότητα, τελείως αυτόματα, να τυποποιεί μικρές συσκευασίες ελαιολάδου.

Η συγκεκριμένη ΙΝΟΧ μηχανή διαμορφώνει απλό film P/P PET/AL/PE, PET/PE, NY/PE, NY/AL/PE etc. σε φακελάκι, το γεμίζει, το συγκολλάει και το κόβει δημιουργώντας ατομικές μερίδες stick, δίνοντας τη δυνατότητα στον παραγωγό/τυποποιητή να συσκευάζει με χαμηλό κόστος συσκευασίες ελαιολάδου.

image
Με δυνατότητα τριπλής κόλλησης που εξαλείφει τον κίνδυνο των διαρροών, η μεριδιέρα Stick της ANEL έχει τη δυνατότητα να δοσομετρά ελαιόλαδο αλλά και άλλα ρευστά τρόφιμα, όπως π.χ. μέλι και ξύδι, σε εύκαμπτες συσκευασίες από 10 έως 100 ml.
Τελείως αυτόματη, η μεριδιέρα Stick της ANEL σφραγίζει και παραδίδει το τελικό προϊόν με ταχύτητα 30 – 60 τεμάχια το λεπτό.
Με δυνατότητα άμεσης παράδοσης, η Μεριδιέρα– Μηχανή Stick για υγρά διατίθεται στην τιμή των 7.245.00 € χωρίς ΦΠΑ.

Οι μηχανές συσκευασίας ελαιολάδου σε ατομικές μερίδες, που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Anel Co - E.E. Παντελάκης & Σία Ε.Ε εχουν τη δυνατότητα, τελείως αυτόματα, να:

• Διαμορφώνουν σακούλα από film
• Δοσομετρουν από 10-100 ml
• Σφραγίζουν και παραδίδουν το τελικό προϊόν
• Παράγουν 15-60 τεμάχια το λεπτό.

image

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές επικοινωνήστε στο sales@anel.gr και στα τηλέφωνα 210-2483870, 210-2771180 &210-2721101.Email: info@anel.gr, sales@anel.gr, www.anel.gr   


Κατεβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο


Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιοΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων