ελληνικά english 19 Φεβ 2019

Φορείς - Εκδηλώσεις | Φορείς | Εκδηλώσεις

Ημέρες Καινοτομίας στην Στερεά Ελλάδα

Δελτίο Τύπου
Στη διοργάνωση νέων δράσεων για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση των παραγωγών και των επαγγελματιών της Αγροδιατροφής, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου της για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Η Περιφέρεια και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής σε πέντε ημερίδες υπό τον τίτλο «Ημέρες Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή της Στερεάς Ελλάδας» που έχουν ως βασικό στόχο τη σύνδεση του παραγωγικού δυναμικού με την επιστημονική κοινότητα για την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και πρακτικών στον συγκεκριμένο τομέα.

«Η παραγωγή και το εμπόριο στη χώρα μας, χρησιμοποιούνται συνήθως ως αφηρημένες έννοιες της οικονομίας. Για εμάς είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε αποκτήσει μία υγιή εμμονή με την εξέλιξη, την αναβάθμιση και την ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα γιατί πιστεύουμε ότι είναι το βασικό μας εργαλείο για να ξεφύγουμε από την κρίση και να κατακτήσουμε μία κορυφαία θέση στην παγκόσμια αγορά.

Μόνοι μας ανοίγουμε μονοπάτια ανάπτυξης και πορευόμαστε σε αυτά με μελέτη και σχέδιο» επισήμανε σε δηλώσεις του για την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και τόνισε ότι αυτές οι ημερίδες προστίθενται στη δέσμη πρωτοβουλιών της Περιφέρειας που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και σχεδιάζονται για το μέλλον.

Οι ημερίδες πραγματοποιούνται στην Λιβαδειά (14 Απριλίου), την Χαλκίδα (21  Απριλίου), την Άμφισσα (28 Απριλίου), την Λαμία (5 Μαΐου) και το Καρπενήσι (12 Μαΐου) από 14 Απριλίου έως 12 Μαΐου και θα εμβαθύνουν σε προϊόντα όπως κρασί, κηπευτικά, βαμβάκι, κρέας, ιχθυοκαλλιέργεια, σύκα, αρωματικά φυτά, ελαιόλαδο και επιτραπέζια ελιά, κελυφωτό φιστίκι και ξηροί καρποί, όσπρια, γαλακτοκομικά και μέλι.

image
Επιβεβαίωση συμμετοχής μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας προεγγραφής στο σύνδεσμο,
http://serial.innovatiasystems.eu/limesurvey/index.php/811516?lang=el

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υπεύθυνος κ. Χάρης Κουρούκλης, τηλ. 2221353542.


Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιοΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων