ελληνικά english 17 Ιαν 2019

Φορείς - Εκδηλώσεις | Φορείς | Εκδηλώσεις

5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

ΗΜ
Tο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει, σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος BASF Ελλάς ΑΒΕΕ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Δήμου Λαμιέων, ένα διήμερο προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προïόντων.

Η πρωτοβουλία αυτή θα έχει τη μορφή ενός συνεδρίου και Β2Β συναντήσεων γερμανικών εταιριών με Έλληνες παραγωγούς στις 24 και 25 Μαΐου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων.

Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού και διπλωματικού τομέα, καθώς και από εκπροσώπους συνδέσμων. Στη συνέχεια, θα λάβουν χώρα σύντομες παρουσιάσεις των ελληνικών και γερμανικών εταιριών. Μετά την ολοκλήρωση του συνεδριακού μέρους θα ακολουθήσει δείπνο για τους καλεσμένους. Τη δεύτερη μέρα θα διεξαχθούν συναντήσεις B2B μεταξύ των Ελλήνων παραγωγών/αγροτικών συνεταιρισμών και των γερμανικών εταιριών, που επιθυμούν να εισάγουν ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Θα υπάρχουν παράλληλα και μικρά stands, όπου οι ελληνικές εταιρίες θα εκθέτουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Σκοπός είναι το εγχείρημα αυτό να έχει θετικό αντίκτυπο και συνέχεια στη μελλοντική συνεργασία των γερμανικών εταιριών με τους Έλληνες παραγωγούς.


Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιοΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων