ελληνικά english 17 Ιαν 2019

Φορείς - Εκδηλώσεις | Φορείς | Εκδηλώσεις | Προώθηση

Ημερίδα για τις εξαγωγές στην Αμερική

ΓΠ
Ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, 09:30-15:30, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσημης Εθνικής Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Summer Fancy 2018, η οποία πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2018 και στην οποία η Ελλάδα θα είναι φέτος η Τιμώμενη Χώρα (Partner Country).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κύριος Phil Kafarakis, Πρόεδρος της Specialty Food Association, η οποία είναι η διοργανώτρια αρχή της έκθεσης.

Η Διεθνής Έκθεση Summer Fancy διοργανώνεται κάθε χρόνο και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων στις ΗΠΑ, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Αμερική.

Η Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας και μάλιστα ως Τιμώμενης Χώρας εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα δράσεων, που στοχεύει στην ενίσχυση της προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι παρούσες στις μεγάλες διοργανώσεις και διεισδύουν αποτελεσματικά τόσο σε υπάρχουσες όσο και σε νέες αγορές, καθώς οι ελληνικές εξαγωγές τροφίμων αυξάνονται χρόνο με το χρόνο τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιοΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων