ελληνικά english 19 Φεβ 2019

Επιστήμη - Τεχνολογία | Περιβάλλον | Ποιότητα και πιστοποίηση | Οργανοληπτική αξιολόγηση | Αναλυτική Χημεία

Συγχώνευση της OLITECN με την AGROLAB RDS

Δελτίο Τύπου
H AGROLAB RDS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής ολοκληρωμένων εργαστηριακών και συμβουλευτικών λύσεων στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας καλύπτουν τον αγροτικό τομέα, τη βιομηχανία Τροφίμων & ζωοτροφών και τον κλάδο της προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ με την συγχώνευση του εργαστηρίου της OLITECN θα αναπτυχθεί ο τομέας της ανάλυσης λιπαρών υλών, αλλά και ιδιαίτερα της ανάλυσης του ελαιολάδου.

Η AGROLAB RDS είναι διαπιστευμένη και/ή πιστοποιημένη κατά ISO17025, QS, GAFΤA, GLP, GEP, και CORESTA. Με την συγχώνευση του εργαστηρίου, το πεδίο διαπίστευσης της θα επεκταθεί και θα συμπεριλάβει και το πεδίο διαπίστευσης της OLITECN OE. Επίσης και οι δύο αναγνωρίσεις που διαθέτει αυτή τη στιγμή η OLITECN OE, από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (IOC) και την Διεθνή Ένωση Ομοσπονδιών Λιπών, Ελαίων & Ελαιούχων Σπόρων (FOSFA), θα μεταφερθούν και θα συνεχίσουν να υφίστανται στην AGROLAB RDS.

Η παροχή εργαστηριακών υπηρεσιών θα συνεχίσει να διενεργείται από το ίδιο προσωπικό, με τις ίδιες μεθόδους και την ίδια οργανολογία, στα αυτόνομα εργαστήρια της AGROLAB που είναι ενταγμένα σε δύο μονάδες, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Πηγή: www.olitecn.gr
Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιοΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων