ελληνικά english 19 Φεβ 2019

Φορείς - Εκδηλώσεις

Μόλις κυκλοφόρησε το Ελιά & Ελαιόλαδο - τ. 86

ΝΣ
Με επίκαιρη και πλούσια ύλη το, πάντα χρήσιμο και αξιόπιστο, περιοδικό Ελιά & Ελαιόλαδο, τεύχος 86 μόλις κυκλοφόρησε και ήδη έχει αποσταλεί στους συνδρομητές του.

Εκτός της καθιερωμένης ανάλυσης της αγοράς ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς η ύλη περιλαμβάνει πολλά σημαντικά θέματα που ενδιαφέρουν:

Αγορές σε αναμονή (Β. Ζαμπούνης, γεωργοοικονομολόγος, μέλος των 4Ε), 

Αντιμετώπιση των παγετών (Στ. Βέμμος, ομότιμος Καθηγητής Δενδροκομίας ΓΠΑ, μέλος των 4Ε),     
      
Χειμερινή λίπανση (Δρ. Γ. Ψαρράς, Ερευνητής και Αναπληρωτής Διευθυντής του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του ΕΛ.Γ.Ο. "Δήμητρα", μέλος των 4Ε),     
     
Κλιματική αλλαγή (Δρ. Γ. Κουμπούρης, Εντεταλμένος Ερευνητής στο Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου, ΕΛ.Γ.Ο. "Δήμητρα" Αγροκήπιο, Χανιά),

Η κοινή άλεση (Ν. Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Amenduni Hellas, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μετσόβειου Πολυτεχνείου),

Η ελληνική επιτραπέζια ελιά (Μ. Αϊνατζόγλου, Ιατρός - Ελαιοκόμος), 

Για τους επιμολυντές των ελαιολάδων (E. Χριστοπούλου, Χημικός εμπειρογνώμων της Ε.Ε. και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας Δ.Σ.Ε., υπεύθυνη οργανοληπτικής ομάδας ΣΕΒΙΤΕΛ, εκπαιδεύτρια του Δ.Σ.Ε., μέλος των 4Ε),

Το πρότυπο ISO 22000:2018 (Δρ. Α. Σουλιώτης, Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρείας TUV Austria),    

Επώνυμο ελαιόλαδο στα εστιατόρια (Γ. Μπόσκου, Καθηγητής Οργάνωσης και Διαχείρησης Μονάδων, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, μέλος των 4Ε),

Μεσογειακή διατροφή (Αλ. Φωσκόλου, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc, Phd candidate, Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και Δ. Παναγιωτάκος, DrMed, FRSPH, FACE, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής, Σχολή Επιστημών Υγείας & Αγωγής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο),
 
Δοχεία μέτρησης (Αικ. Πολυμέρου – Καμηλάκη, τέως διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας, 4Ε),
   
Φορολογία ελαιοτριβείων (Π. Καραγιάννης, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ελαιουργείων ΠΑ.Σ.ΕΛ.),
         
Η ποιότητα είνα (και) μια οικονομική αξία; (Β. Ζαμπούνης, γεωργοοικονομολόγος, μέλος των 4Ε),
 
Για την ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας (Β.Ζαμπούνης, γεωργοοικονομολόγος, μέλος των 4Ε),
   
Παρουσιάσεις: 
- Συνέδριο OLIVEBIOTEQ (Σ. Βέμμος, ομότιμος Καθηγητής Δενδροκομίας ΓΠΑ, 4Ε),
- Ε.Ε.Σ Στυλίδας
- Άποψη (Γ. Δημητριάδης – BIOLEA, Ιδρυτής της BIOLEA)
- SpectraStar UNITY
- Ανακοίνωση 4Ε 

....................................................


Ετήσια Συνδρομή Περιοδικού (4 τεύχη): 30 €

Για να γίνετε συνδρομητές επικοινωνήστε στα:

Τηλέφωνο: 210 3210621
e-mail: info@olivenews.gr


                                                  
                

         

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιο



Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων