ελληνικά english 26 Μαι 2017

Διατροφή
Όλα | Διατροφική αξία | Υγεία | Μεσογειακή δίαιτα | Κουζίνα και μαγειρική | H olivenews συνταγή της εβδομάδας | Διατροφικές κρίσεις

Λιγότερα λιπαρά, σημαίνει περισσότερα σάκχαρα που όταν είναι σε περίσσεια κάνουν κακό στον μεταβολισμό, και αυξάνουν τον κίνδυνο για διαβήτη. Μια υπολιπιδική δίαιτα, οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανάλωση φαγητού επειδή τα γεύματα αποτελούνται από λιγότερες θερμίδες.
διαβάστε περισσότερα
Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Στάνφορντ, αποδεικνύει ότι τα μονοακόρεστα λιπαρά με τα οποία είναι πλούσιο το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, είναι υπεύθυνα για την τροποποίηση του μεταβολισμού και πρωτεϊνικών επιγενετικών συμπλόκων που αυξάνουν την επιβίωση κατά 30%.
διαβάστε περισσότερα
Σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες, ο κίνδυνος προκύπτει όταν η χολίνη (συστατικό που εμπεριέχεται σε πολλά τρόφιμα, αλλά κυρίως εντοπίζεται σε ζωικά προϊόντα,) αλληλεπιδρά με εντερικά βακτήρια
διαβάστε περισσότερα
Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων